Mediskin logo

Save My Face Le Grand – stor pude med 100% silkebetræk Silver

1.195,00 kr.

SKØNHED, SUNDHED, KOMFORT OG VELVÆRE

Med en SAVE MY FACE hovedpude får du ikke kun en bedre søvn, men også en smukkere hud.På grund af den særlige patenterede udformning af puden, er dit ansigt frit placeret når du sover på maven eller på siden, så sovelinjer i ansigtet og hævelser om øjnene bliver tydeligt mindsket. Men SAVE MY FACE puden giver også den perfekte støtte til nakke, skuldre og ryg, så ømhed, spændinger og smerter i kroppen lindres, vejrtrækningen forbedres, og søvnen bliver markant bedre.

Le Grand puden med silkebetræk

Save my face hovedpuderne forbedrer både din skønhed, din sundhed, komforten og dit velvære. Le Grand er vores store pude, som er designet til at erstatte din almindelige hovedpude, og kan enten anvendes alene, eller med den mindre La Petite pude ovenpå. Det medfølgende, aftagelige betræk på denne pude i 100% silke af den fineste charmeuse kvalitet, med en blød, glat og meget fint vævet struktur. Det lukkes med en YKK Lynlås. Silken føles behagelig glat mod huden, og er fantastisk hvis du har problemer med slidt eller filtret hår. Silken er også temperaturregulerende, og en stor fordel at vælge hvis du har det varmt om natten. Fyldet i puden er fremstillet af særlige syntetiske fibre, som gør den modstandsdygtig overfor bakterier, og modvirker at den absorberer fugt og sved. Den specielle fyldblanding gør puden allergivenlig og nem at vedligeholde.

HVAD ER DER SPECIELT VED EN SAVE MY FACE PUDE?

På grund af den særlige, patenterede udformning af puden, er dit ansigt frit placeret når du sover på maven eller på siden. Det letter trykket på ansigtets væv og muskler, så de sovelinjer som med tiden sætter sig til linjer og rynker, mindskes betydeligt, og samtidig modvirkes hævelser om øjnene og i ansigtet. Desuden forhindrer denne pude, at din gode creme havner på puden, i stedet for at gøre gavn i din hud.Men udover at have en gavnlig virkning på huden, giver Save My Face puden også en fantastisk støtte, så ømhed, spændinger og smerter i nakke, skuldre og ryg lindres. Vejrtrækningen forbedres og søvnen bliver markant bedre og mere afslappet. For de fleste, bliver Save My Face puden hurtigt en uundværlig ven i kampen om en bedre søvnstilling, en langt sundere, mere afslappet og komfortabel søvn, samt en flottere, glattere og mere udhvilet hud.

FORDELENE VED EN SAVE MY FACE PUDE ER MANGE:

 • Den forebygger sovelinjer og rynker, og giver dine plejeprodukter optimale betingelser.
 • Den giver en bedre søvnstilling hvor især nakke-og skuldersmerter lindres.
 • Vejrtrækningen forbedres og søvnen effektiviseres.
 • Den mindsker problemer med akne og uren hud.
 • Den er ideel efter kosmetiske operationer.
 • Den er allergivenlig, dels på grund af det særlige fyld af specialfremstillet syntetiske fibre, og dels på grund af en opnået bedre vejrtrækning.
 • Især den lille pude er også en elsket og uundværlig rejsekammerat i både bil, fly, tog og ligende.

SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU BEDST DIN SAVE MY FACE PUDE OG BETRÆK:

Pudenskal vaskes ved 40 grader i maskinen, men det er vigtigt at du vælger en lav omdrejningshastighed så fyldet holder sig jævnt fordelt i puden. Husk at tage betrækket af inden du vasker den.Derefter skal den tørres i tørretumbler for at holde sig dejlig luftig, og dette sikrer også at fylder holder sig godt fordelt. Puden bør ikke vaskes i hånden eller lufttørres, da dette kan medføre at fyldet klumper lidt sammen.Puden skal være fuldstændig tør før du tager den i brug, så den ikke bliver flad. Vi anbefaler også at du ca. en gang om ugen, puffer den godt igennem så den bevarer sin fylde bedst muligt.Silkebetrækketvaskes enten i hånden, eller på skånsomt silkeprogram i maskine ved 30 grader, med sæbe til uld/silke. Brug gerne en vaskepose for bedre beskyttelse, og lad det helst lufttørre.

Le Grand puden måler ca. 56 cm x 38 cm x 8 cm

Vægt 0,500 kg

Du kunne også være interesseret i...

 • ZO Skin Health Growth Factor Eye Serum
  Anti Aging Solutions

  ZO Growth Factor Eye Serum, 15 ml

  1.095,00 kr. Tilføj til kurv
 • ZO Skin Health Growth Factor Serum
  Anti Aging Solutions

  ZO Growth Factor Serum, 30 ml

  1.625,00 kr. Tilføj til kurv

Hjemmesiden bruger cookies til at forbedre din oplevelse, til at måle trafik og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du hjemmesidens brug af cookies.  Læs mere