Mediskin logo

Fillerbehandling

Når vi ældes mister ansigtet og huden sin fylde, og elasticiteten samt niveauet af hyaluronsyre i hud og bindevæv falder. Med filler kan vi skånsomt løfte, opbygge og genskabe hudens naturlige volume samt reducere tørhed, fine linjer og furer.

Vi har mange års erfaring i behandling med filler og har specialiseret os i naturlige resultater. Du kan hos os diskret blive behandlet og opnå et friskt look med respekt for din alder og dine personlige træk.

MediSkin volume behandling

Fillerbehandling

Priser fra

2000 kr.

Hvad er filler?

Filler er en steril klar gel, som bruges til at genskabe vævsfylde. Den kategoriseres som en ikke-permanent filler, da den består af 98% vand og 2% hyaluronsyre samt 0,3% licocaine (lokalbedøvende middel).
Hyaluronsyre er et sukkerstof der allerede naturligt findes i vores bindevæv, som bl.a. binder fugt. Med alderen mister vores hud og bindevæv sin fylde og elasticiteten og niveauet af hyaluronsyre falder. Derfor ældes huden ved at blive mere slap, tør, fureret og rynket. Med filler kan hudens fylde og fugtbalance genskabes. Det er ligeledes muligt at korrigere asymmetrier, skabe konturer samt fremhæve feminine eller maskuline træk, alt efter ønske og individuelle behov.

gummy smile

Vi laver årligt mange tusinde kosmetiske behandlinger - du er derfor altid i trænede og erfarne hænder

Hvordan foregår en behandling med filler?

Forud for behandling med filler skal du til en forundersøgelse, hvor sygeplejersken sammen med dig gennemgår dine ønsker og tanker. Her vil du skriftligt og mundtligt modtage information omkring behandlingen og vi skræddersyer sammen en behandlingsplan for dig, der journalføres.

Fra forundersøgelsen til selve behandlingen skal der gå minimum 48 timer, som er betænkningtid. Dette er lovpligtigt, da behandlingen med en ikke-permanent filler, er underlagt bekendtgørelsen om kosmetisk behandling.

På dagen for behandlingen opsummerer vi sammen den plan vi ved forundersøgelsen har lagt og i nogle tilfælde, bl.a. ved læbebehandling, vil du blive tilbudt lokalbedøvende creme 30 min inden din behandling foretages. De fillerprodukter vi hos MediSkin anvender inderholder ligeledes lokalbedøvelse, som undervejs i behandlingen også bedøver det behandlede område og lindrer ubehag. Bedøvelsen aftager igen efter 2-3 timer.

Selve behandlingen tager typisk 30-40 min afhængig af området som skal behandles. Filleren bliver lagt under huden med en tynd nål som enten kan være spids eller stump. Hos MediSkin er vi specialister i fillerbehandlinger og har stor erfaring med mange forskellige teknikker til at skabe naturlige resultater. Derfor vil teknikkerne til alle vores behandlinger altid være 100% tilpasset individuelle behov og ønsker.

Der kan efter behandlingen opleves hævelse, rødme samt små blå mærker, som i løbet af 2-7 dage vil aftage.

klinikken mediskin

Kvalitet og høj faglighed er en del af vores DNA

Filler kan bl.a. anvendes til

Hvor længe holder en behandling med filler?

Vores krop nedbryder selv på helt naturlig vis både den hyaloronsyre som kroppen selv producerer, men også den som tilføres med en filler. Det betyder også at behandlinger med filler skal gentages med jævne mellemrum. Typisk holder en behandling mellem 4-12 måneder alt afhængig af område og tidligere antal behandlinger.

Regelmæssige behandlinger med filler giver en længere og bedre holdbarhed fra behandling til behandling. Derfor skal behandlingen som regel gentages 1-2 gange om året afhængig af alder, område, linjernes dybde, hudens kvalitet, din livsstil samt typen af filler. På den måde opnåes de mest naturlige og holdbare resultater. Den første behandling holder altid kortere tid end de følgende behandlinger.

Resultat

Når du behandles med filler kan du se et umiddelbart resultat lige efter din behandling. Dog vil produktet først skulle integrere/binde sig i vævet, hvilket tager op mod 3-4 uger og eventuel hævelse skal ligeledes lægge sig. Derfor tilbydes du hos MediSkin altid en opfølgende gratis kontrol, hvor resultatet af din behandling sammen med din behandler gennemgåes. Her sikrer vi at det ønskede resultat er opnået og drøfter ligeledes fremtidig forløb og vedligehold.

Specialister i naturlige resultater med filler

Nedenfor kan du se de mest poplære behandlinger med filler, men mulighederne er mange.
Er du ny kunde hos MediSkin anbefaler vi, at du bestiller tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Her gennemgår vi dine ønsker og behov hos vores erfarne kosmetiske sygeplejerske. 

Populære behandlinger med filler

Behandling af rander under øjnene

Rander under øjnene

Priser fra

3500 kr.

MediSkin volume behandling

Naturlig læbebehandling

Priser fra

2000 kr.

Hos MediSkin anvender vi altid markedets mest veldokumenterede produkter

Vi anvender udelukkende fillers fra nogle af verdens mest anerkendte brands. Disse brands er blandt markedets allermest sikre og veldokumenterede. Hvert brand har sin egen unikke portefølje af produkter. Hos MediSkin har vi netop valgt at bruge fillers fra flere af markedets allerstørste producenter, da vi på den måde nøje kan udvælge det rette produkt til lige netop den indikation og det udgangspunkt du kommer med. 

Behandlingsforløbet

1.

Forundersøgelse

Gratis forundersøgelse hos kosmetisk sygeplejerske

2.

Ventetid

48 timers betænkningstid før behandlingen kan foretages.

3.

Behandling

Behandlingen udføres.

4.

Kontrol

Kontrol efter 3-4 uger.

Information og samtykke

Når du booker tid til en gratis forundersøgelse til fillerbehandling, vil du modtage en PDF-fil på mail. Heri er den skriftlige information omkring behandlingen vedhæftet. Du bedes inden forundersøgelsen gerne have læst denne. Du skal ligeledes modtage mundtlig information ved forundersøgelsen hos vores kosmetiske sygeplejerske. Du er her velkommen til at medbringe en bisidder. Efter den mundtlige information skal der gå minimum 48 timer fra at denne er givet, til at behandlingen kan udføres. Behandlingen udføres først efter at du har givet dit endelige samtykke.

Hjemmesiden bruger cookies til at forbedre din oplevelse, til at måle trafik og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du hjemmesidens brug af cookies.  Læs mere