Om os

MediSkin er en kosmetisk speciallægeklinik stiftet i 2021 af kosmetisk specialsygeplejerske Rikke Hansen og partner Nicolai Kristensen.
Vi tilbyder kosmetiske behandlinger i skønne rammer på vores klinik i hjertet af Kolding. 

Filosofien bag MediSkin er, at skabe et rum hvor du er centrum og hvor vi sammen fremmer din naturlige skønhed. Du vil i mødet med vores erfarne personale altid være sikret høj faglighed, yderst kompetent vejledning og en kompromisløs tilgang til dit forløb og din behandling. 

Vi værner om den gode kundeoplevelse og tilstræber hos MediSkin altid at levere en eminent service samt behandlinger af højeste kvalitet, i behagelige og trygge rammer på vores klinik. Vi har nøje udvalgt alle vores produkter og alt vores udstyr, som leveres fra nogle af branchens mest anerkendte samarbejdspartnere. Vi går ikke på kompromis når det gælder din sikkerhed.
Vores personale er specialuddannet og har alle stor erfaring i den kosmetiske branche. Vi holder os løbende ajour med nyeste viden og evidens indenfor vores felt i både ind- og udland. Alt sammen for at sikre vores kunder den bedste kvalitet og sikkerhed i alle vores behandlinger. 

MediSkin er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed og er godkendt til at må udføre kosmetiske injektions- og laserbehandlinger.

Vi følger altid gældende lovgivning og vi modtager med jævne mellemrum tilsyn fra embedslægerne. Det er dit kvalitetsstempel for at klinikken altid lever op til de standarder, som lovmæssigt er gældende inden for den kosmetiske branche.

Rikke Hansen

Klinikejer og kosmetisk specialsygeplejerske

Rikke er medejer af MediSkin og hjertet bag klinikken.
Hun er uddannet sygeplejerske tilbage i 2017 og har klinisk erfaring fra bl.a. akutspecialet på FAM Kolding Sygehus.

Siden 2018 har Rikke arbejdet med kosmetiske injektions- og laserbehandlinger hos en af landets største klinikkæder, hvor hun også er mesteroplært.

Rikke er et kendt ansigt i branchen og blandt én af Syddanmarks mest erfarne behandlere. Hun mestrer en bred vifte af forskellige kosmetiske behandlinger på masterniveau og er specialregistreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed indenfor botox, ikke-permanent filler, mikrosklerosering af kar på ben samt laser og IPL.

Hos Rikke er du altid sikret kyndig vejledning, høj faglighed og en perfektionist til fingerspidserne. Kun det bedste er godt nok her. 

Abdiweli Awil Mohamoud

Speciallæge i dermatologi og klinikansvarlig læge hos MediSkin

Abdiweli er en fagligt velfunderet og alsidig dermatolog med særlig interesse i kosmetisk dermatolgi. Abdiwiel har erfaring indenfor æstetiske injektionsbehandlinger med botox, filler, mikrosklerosering af kar på ben og ikke mindst i laserbehandlinger. 

Som hudlæge er Abdiweli med til at uddanne andre speciallæger i hudsygdomme og laserbehandlinger. Han deltager flere gange årligt på dermatologiske kongresser, og har ydermere publiceret videnskabelige artikler i nationale og internationale tidsskrifter.
 
Udover at være klinikansvarlig læge hos MediSkin arbejder Abdiweil også på OUHs hudafdeling som afdelingslæge.

Hjemmesiden bruger cookies til at forbedre din oplevelse, til at måle trafik og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du hjemmesidens brug af cookies.  Læs mere