Mediskin logo

Om os

MediSkin er en kosmetisk speciallægeklinik i Kolding stiftet af kosmetisk specialsygeplejerske Rikke Hansen og partner Nicolai Kristensen. 

Vi har bl.a specialiseret os i naturlige og alderssvarende kosmetiske behandlinger og har mulighed for at tilbyde en bred vifte af kombinationsbehandlinger der imødekommer alle aldre og køn. 

Hos MediSkin værner vi om den gode kundeoplevelse og tilstræber altid at levere behandlinger af allerhøjeste kvalitet i behagelige og trygge rammer på vores klinik. Vi har tid til dig, da det at få en kosmetisk behandling i høj grad bygger på tillid, tryghed og mavefornemmelse. Her mener vi at god tid er en faktor, der spiller en stor rolle for at du kan føle dig set og hørt.

Vores produkter og alt vores udstyr på klinikken er nøje udvalgt og leveres fra nogle af branchens mest anerkendte samarbejdspartnere. Det er din sikkerhed for en kompromisløs tilgang til dit behandlingsforløb.

Du vil i mødet med vores erfarne personale altid være sikret høj faglighed og professionalisme, da vi er et team med tilsammen mere end 15 års erfaring i den kosmetiske branche fra både ind- og udland. Du er hos os MediSkin altid sikker på at være i erfarne og trænede hænder. 

Mediskin logo

MediSkin er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed og er godkendt til at må udføre kosmetiske injektions- og laserbehandlinger.

Vi følger altid gældende lovgivning og vi modtager med jævne mellemrum tilsyn fra embedslægerne. Det er dit kvalitetsstempel for at klinikken altid lever op til de standarder, som lovmæssigt er gældende inden for den kosmetiske branche.

MediSkin Rikke

Rikke Hansen

Klinikejer og kosmetisk specialsygeplejerske

Rikke er medejer af MediSkin og hjertet bag klinikken.
Hun er uddannet sygeplejerske tilbage i 2017 og har bl.a. klinisk erfaring fra akutspecialet på Akutmodtagelsen, Kolding Sygehus.

Siden 2018 har Rikke udelukkende beskæftiget sig med kosmetiske injektions- og laserbehandlinger og har bl.a været ansat hos en af landets største klinikkæder, hvor hun også er mesteroplært og har stået for den daglige drift af klinikkerne i både Odense og Esbjerg.

Rikke er et kendt ansigt i branchen og blandt én af Syddanmarks mest erfarne behandlere. Hun er med til at oplære andre kosmetiske sygeplejersker og læger i bl.a. injektions- og laserbehandlinger og mestrer mange forskellige kosmetiske behandlinger på masterniveau. Rikke er specialregistreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed indenfor botox, ikke-permanente fillers, mikrosklerosering af kar på ben samt laser og IPL.

Hos Rikke er du altid sikret kyndig vejledning, høj faglighed og en perfektionist til fingerspidserne. Kun det bedste er godt nok her. 

Abdiweli Awil Mohamoud

Dermatolog og klinikansvarlig hudlæge hos MediSkin

Abdiweli er en fagligt velfunderet og alsidig dermatolog med særlig interesse i kosmetisk dermatolgi. Abdiweli har erfaring indenfor æstetiske injektionsbehandlinger med botox, filler, mikrosklerosering af kar på ben og ikke mindst i laserbehandlinger. 

Som hudlæge er Abdiweli med til at uddanne andre speciallæger i hudsygdomme og laserbehandlinger. Han deltager flere gange årligt på dermatologiske kongresser, og har ydermere publiceret videnskabelige artikler i nationale og internationale tidsskrifter.
 
Udover at være klinikansvarlig læge hos MediSkin, arbejder Abdiweil også på andre private hudlægeklinikker som hudlæge.
MediSkin
MediSkin Lea

Lea Therese Kjerstein

Kosmetisk Behandler

Lea er kosmetisk behandler hos MediSkin.
Hun er uddannet dermatologisk kosmetiker med mere end 10 års erfaring som behandler og underviser. Lea er specialregistreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til at kunne udføre laserbehandlinger og har mange års erfaring i bl.a medicinsk hudpleje, kemisk peeling og microneedling.

Lea kommer fra tidligere stillinger hos nogle af landets største klinikkæder og har tidligere været kollega med klinikejer Rikke.

Hos Lea er du sikker på altid at få en velinformeret, tryg og professionelle behandling, hvor kvalitet og høj faglighed er i fokus. 

Lea udfører følgende behandlinger hos MediSkin:
• Hårfjerning med IPL
• Microneedling med SkinPen
• Kemisk peeling (Cosmelan + ZO Stimulation Peel)
• Hudanalyser ved køb af ZO Skin Health 

Nanna Kikkenborg Lomholt

Kosmetisk specialsygeplejerske


Nanna er kosmetisk sygeplejerske hos MediSkin. Hun eruddannet sygeplejerske tilbage i 2013 og har bl.a. sygeplejefaglig baggrund fra både fælles akutmodtagelse og barselsgangen. Siden 2021 har Nanna udelukkende arbejdet med kosmetiske injektions- og laserbehandlinger, og har tidligere været ansat på en klinik i Vejle.

Nanna er specialregistreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til at kunne udføre injektionsbehandlinger indenfor botox og fillers samt laserbehandlinger indenfor hårfjerning, karfjernelse og ujævne hudtoner samt skin rejuvenation. Desuden har hun meget stor erfaring med problemhud og er enormt kompetent i bl.a medicinsk hudpleje, kemisk peeling og microneedling.

Hos Nanna er du sikret en kvalitetsbevidst, tillidsfuld og grundig behandling med fokus på tryghed.

Nanna udfører følgende behandlinger hos MediSkin:
• Botox
• Restylane/Filler
• Hårfjerning med IPL
• Karfjernelse med IPL
• Ujævne hudtoner/Rejuvenation med IPL
• Microneedling
• Kemisk peeling (cosmelan + ZO Stimulation Peel)
• Hudanalyser ved køb af ZO Skin Health 

Mediskin Nanna

Hjemmesiden bruger cookies til at forbedre din oplevelse, til at måle trafik og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du hjemmesidens brug af cookies.  Læs mere