Mediskin logo

IPL / Laserbehandling

IPL står for Intens Pulserende Lys og er en laserteknologi, som anvender et bredspektret lys med forskellige bølgelængder. IPL’ens lys indstilles til at behandle farveforskelle i huden, og kan bl.a. indstilles til at behandle mørke uønskede hårkarsprængninger og rødme i ansigt og på bryst samt pigmenteringer og uens hudtone.

Ujævn hudfarve solskade IPL Laser

En ujævn hudtone og pigmenteringer kan med alderen opstå pga. hudforandringer. Solen er oftest den største synder til at disse ujævnheder opstår, men også genetisk påvirkning, miljø og visse medicinpræbarater, kan have indflydelse på at hudens overflade bliver mere spættet og grumset at se på. Med IPL/Laser er det muligt at forbedre hudtonen og give den sin glød igen.

Priser fra
900 kr.
hårfjerning mænd IPL Laser

Uønsket hårvækst er for mange noget, som giver anledning til stor frustration og som dagligt stjæler meget tid. Med IPL/laser kan uønsket hårvækst fjernes permanent og kan derfor være en rigtig god løsning til at komme de uønskede hår til livs.

 

Priser fra 

500 kr.
karudvidelser rosacea IPL Laser

Vejr og vind og ikke mindst solen, kan være medvirkende til at mange udvikler karudvidelser i ansigtet og diffus rødme i huden – særligt på kinder og ved næsen. Karudvidelser kan også opstå på baggrund af en underliggende hudsygdom som rosacea og acne. Med IPL kan karudvidelser og diffus rødme kan effektivt behandles.

Priser fra
900 kr.

Udstyr af allerhøjeste kvalitet for at sikre effektive resultater til vores kunder

Hos MediSkin bliver du behandlet med IPL fra Nordlys Candela som er blandt hudlægernes foretrukne IPL-apparater verden over. Nordlys anvendes på flere af verdens førende privatklinikker og hospitaler, og har desuden mange videnskabelige studier bag sig som underbygger apparatets effektivitet. Oprindelig er Nordlys danskudviklet (deraf navnet), men blev opkøbt af amerikanske Candela og produceres nu i USA. Nordlys er i den forbindelse også FDA godkendt af den amerikanske lægemiddelstyrelse, hvilket blåstempler apparatets sikkerhed og effektivitet.

Hjemmesiden bruger cookies til at forbedre din oplevelse, til at måle trafik og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du hjemmesidens brug af cookies.  Læs mere