IPL / Laserbehandling

IPL står for Intens Pulserende Lys og er en laserteknologi, som anvender et bredspektret lys med forskellige bølgelængder. IPL’ens lys indstilles til at behandle farveforskelle i huden, og kan bl.a. indstilles til at behandle mørke uønskede hår, karudvidelser i ansigt og på bryst samt ujævn hudtone og solskader.

Hos MediSkin anvender vi Ellipse Nordlys IPL-system, som oprindelig er danskudviklet. Nordlys Ellipse har eksisteret på markedet siden 1990’erne og er er blandt de allermest effektive og sikre apparater der findes. 

Ujævn hudfarve solskade IPL Laser

Ujævn hudfarve/solskade

Ujævn hudtone kan med alderen opstå pga. hudforandringer. Solen er oftest den største synder til at disse ujævnheder opstår, men også genetisk påvirkning, miljø og visse medicinpræbarater, kan have indflydelse på at hudens overflade bliver mere spættet og grumset at se på. Med IPL/Laser er det muligt at forbedre hudtonen og give den sin glød igen.

Priser fra
900 kr.
hårfjerning mænd IPL Laser

Permanent hårfjerning

Uønsket hårvækst er for mange noget, som giver anledning til stor frustration og som dagligt stjæler meget tid. Med IPL/laser kan uønsket hårvækst fjernes permanent og kan derfor være en rigtig god løsning til at komme de uønskede hår til livs.

 

Priser fra 

500 kr.
karudvidelser rosacea IPL Laser

Karudvidelser og rosacea

Vejr og vind og ikke mindst solen, kan være medvirkende til at mange udvikler karudvidelser i ansigtet og diffus rødme i huden – særligt på kinder og ved næsen. Karudvidelser kan også opstå på baggrund af en underliggende hudsygdom som rosacea og acne. Med IPL kan karudvidelser og diffus rødme kan effektivt behandles.

Priser fra
900 kr.

Information og samtykke

Når du booker tid til en gratis forundersøgelse til IPL/Laser, vil du modtage en PDF-fil på mail. Heri er den skriftlige information omkring behandlingen vedhæftet. Du bedes inden forundersøgelsen gerne have læst denne. Du skal ligeledes modtage mundtlig information ved forundersøgelsen hos vores kosmetiske sygeplejerske. Du er her velkommen til at medbringe en bisidder. Efter den mundtlige information kan behandlingen foretages. Behandlingen udføres først efter at du har givet dit endelige samtykke.

Hjemmesiden bruger cookies til at forbedre din oplevelse, til at måle trafik og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du hjemmesidens brug af cookies.  Læs mere