Mediskin logo

Hårfjerning - Permanent

M e d  I P L  / L a s e r

Er du også ked af indgroede hår, røde knopper eller generelt bare at skulle fjerne hår hver eller hveranden dag? Så er IPL til permanent hårfjerning den helt rigtige løsning for dig.
Ved hjælp af lys ødelægges den enkelte hårsæk med varme, således at den ikke længere kan gro nye hår. Derfor kaldes denne behandling for permanent hårfjerning.

hårfjerning mænd IPL Laser

Permanent hårfjerning

Uønsket hårvækst er for mange noget, som kan give anledning til stor frustration og som dagligt stjæler meget tid. Med IPL/laser kan uønsket hårvækst fjernes permanent og kan derfor for mange være en rigtig god løsning til at komme de uønskede hår til livs.

Priser fra

500 kr.

Hvad er IPL?

IPL står for Intens Pulserende Lys og er en laserteknologi, som anvender et bredspektret lys med forskellige bølgelængder. IPL’ens lys indstilles til at behandle farveforskelle i huden, og kan bl.a. indstilles til at behandle pigment/melanin som findes i mørke hår.

MediSkin laserbehandling

Vi har samlet over 15 års erfaring med laserbehandlinger

Hvordan virker IPL til hårfjerning?

Når lyset fra IPL’en rammer melaninet/pigmentet i håret omdannes energien til varme. Lyset ledes under huden gennem håret og ned i hårroden, hvor håret opvarmes i en sådan grad at hårsækken går til grunde. De behandlede hår vil således ikke komme igen. Med IPL er det kun muligt at behandle hår, der indeholder mørkt melanin/pigment. Lyse og røde hår kan ikke behandles med IPL, da disse ikke indeholder mørkt melanin og dermed ikke vil reagere på IPL’ens energi. 

De mest optimale hudtyper at behandle på, er lyse hudtyper og her skal hårene altid være mørkere end din hud for at behandlingen har effekt.

Har du mørk hud, kan du som udgangspunkt også godt behandles, dog skal du som ofte forvente flere behandlinger end gennemsnittet. Lyset fra IPL’en vil nemlig også påvirkes af det pigment/melanin som din hud indeholder og dermed skal vi med mørke hudtyper altid være mere varsomme.

Populære områder at behandle med IPL

mikrosklerosering

Hos MediSkin er kvalitet og høj faglighed vores kerneværdi

Hvor mange behandlinger skal der til?

Gennemsnitligt skal der forventes mellem 6-8 behandlinger for at opnå et godt resultat med IPL til fjernelse af uønsket hårvækst. Antallet af behandlinger vil dog altid være individuelt, da hårvækst ligeledes varierer fra person til person. 

Hår vokser i forskellige vækstfaser og har en cyklus (hvile, vækst og afstødelse), som afgør hvor mange hår vi pr. gang kan behandle. IPL kan kun behandle hår, som er i aktiv vækstfase, hvilket svarer til ca. 20-30% af alle de hår vi har. Vi skal derfor løbende afvente at de behandlede hår afstødes og nye hår kommer i vækst, som også skal behandles, for at opnå et hårfrit resultat. Intervallet mellem hver behandling varierer fra 3-8 uger, alt afhængig af hvor på kroppen de uønskede hår sidder. 

Forholdsregler inden behandling med IPL til hårfjerning

Inden du kan opstarte behandling med IPL skal du til en gratis forundersøgelse hos vores kosmetiske sygeplejerske, hvor du forinden har ladet dine hår gro således, at de er synlige på huden. Det er nødvendigt for at sygeplejersken kan vurdere om dine hår er mørke nok til at behandle med IPL.

  • 3-4 uger før din behandling må du ikke opholde dig direkte i solen, anvende selvbruner eller tage solarie. 
  • Undlad gerne make-up og creme inden du skal behandles. 
  • Det anbefales, at du dagligt anvender SPF 50 på området hvor du behandles under dit forløb, særligt i sommerhalvåret. På den måde kan vi foretage behandling med IPL året rundt.
  • Du må ikke vokse, epilere eller på anden vis trække hårene ud 3-4 uger før du skal opstarte behandling, og under behandlingsforløbet må du kun fjerne hårene med en skaber. 

Det er vigtigt at overholde ovenstående restriktioner for at opnå optimal effekt og minimere risiko for bivirkninger.

permanent hårfjerning IPL Laser

Hvordan foregår behandling med IPL til hårfjerning?

Forud for din behandling med IPL til permanent hårfjerning skal du skrabe området fri for hår. Det skal du gøre på dagen eller dagen før din tid til IPL-behandling. Når vi behandler med IPL skal vi sikre, at energien samles under hudens overflade nede i hårsækken. Derfor er det vigtigt, at der ingen hår er at se på huden hvor du behandles.

Under behandlingen påføres området en lys klar gel, som gør at lyset fra IPL’en ledes bedst muligt ned gennem huden til målet (hårsækken). Når lyset sendes afsted mærkes en kortvarig varme og en smerte der kan sammenlignes med et lille elastiksmæld. Det er meget hurtigt overstået, og er du vant til fx. voks eller epilering kan smerteniveauet sammenlignes lidt hermed.

Ca. 10-14 dage efter behandlingen med IPL vil du opleve at de behandlede hår afstødes. Det viser sig ved, at hårene sidder løst i huden. De fleste oplever allerede efter første/anden behandling at hårvæksten er væsentlig reduceret.

favicon

Er du ny kunde hos MediSkin anbefaler vi, at du bestiller tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Her gennemgår vi dine ønsker og behov hos vores erfarne kosmetiske sygeplejerske. 

Vi har valgt at investere i udstyr af allerhøjeste kvalitet for at kunne levere sikre og effektive resultater til vores kunder

Hos MediSkin bliver du behandlet med IPL fra Nordlys Candela som er blandt hudlægernes foretrukne IPL-apparater verden over. Nordlys anvendes på flere af verdens førende privatklinikker og hospitaler, og har desuden mange videnskabelige studier bag sig som underbygger apparatets effektivitet. Oprindelig er Nordlys danskudviklet (deraf navnet), men blev opkøbt af amerikanske Candela og produceres nu i USA. Nordlys er i den forbindelse også FDA godkendt af den amerikanske lægemiddelstyrelse, hvilket blåstempler apparatets sikkerhed og effektivitet.

Hjemmesiden bruger cookies til at forbedre din oplevelse, til at måle trafik og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du hjemmesidens brug af cookies.  Læs mere