Mediskin logo

Rynkebehandling

Behandling af rynker er den mest udbredte kosmetiske behandling i verden til behandling. Med en  rynkebehandling kan vi udviske tidens tegn og samtidig bevare et smukt og naturligt ansigtsudtryk.

 Hos MediSkin arbejder vi altid med udgangspunkt i less is more og er specialister i naturlig rynkebehandling samt løft og femininisering eller maskulinisering af ansigtet

Behandling af rynker i panden og mellem bryn

Rynkebehandling

Priser fra

500 kr.

Rynkebehandling med respekt for det naturlige

Rynker opstår med alderen hos de fleste. Hos nogen tidligere end hos andre, da genetik, livsstil og måden vi har passet på vores hud også spiller en rolle for udviklingen af rynkerne. Rynker kan vidne om et levet liv, hvor der har været masser af grin og smil. Rynker kan også signalere visdom og give ansigtet charme og karakter. I disse tilfælde bør man værne om at bibeholde lige netop disse karakteristiske træk. I andre tilfælde kan rynker også skabe et surt, træt eller trist udtryk uden at det egentlig afspejler den følelse man har indeni. 

Hos MediSkin har vi gennem mange år specialiseret os i rynkebehandlinger med fokus på naturlige resultater. Mange af vores kunder er ikke nødvendigvis aldersforskrækket, men vil derimod bare gerne være den bedste udgave af sig selv. Måske uden en bekymringsrynke, nedadvendte mundviger eller et tandkødssmil. Med den rette ekspertise er det muligt at få behandlinger uden at ende med et behandlet look, men blot som en friskere, gladere eller mere veloplagt udgave af sig selv. Hos MediSkin er en vellykket kosmetisk behandling den som ingen nødvendigvis opdager, men som du selv hver dag glædes over. 

rynkebehandling mand

Vi foretager årligt mange tusinde kosmetiske behandlinger

Hvilke behandlinger kan fjerne rynker?

Rynker kan behandles på flere forskellige effektive måder. De bedste resultater opnåes ofte i en kombination af forskellige behandlingsmetoder og professionel medicinsk hudpleje. Afhængig af hvor udtalt rynkerne er, findes der forskellige behandlingsmetoder til at rynkereducere. De mest almindelige metoder til at minimere og behandle rynker er ved hjælp af:

Injektionsbehandlinger. Injektionerne kan midlertidligt reducere og udjævne mimiske rynker som opstår som følge af muskelbevægelser. Når huden over tid mister sin elasticitet og samtidig kontinuerligt bevæges ind i bestemte hudfolder, opstår mimiskerynke. Ved at bruge injektionsbehandlinger til disse typer rynker, kan muskelbevægelserne i bestemte områder dæmpes fx. mellem brynene i den velkendte bekrymringsrynke, i panden eller ved øjnene. Dermed opnåes en udglatning af den ovenliggende hud og rynkerne reduceres og udviskes med tiden. Injektionsbehandlinger kan også bruges til at lave brynløft, reducere tandkødssmil, minimere forstørrede tyggemuskler der skaber et bredt og firkantet underansigt eller til at behandle rygerrynker.

Fillerbehandling. Filler er en steril klar gel, som bruges til at genskabe vævsfylde og reducere dybere furer og rynker. En Filler består af 98% vand og 2% hyaluronsyre, som er et sukkerstof der allerede naturligt findes i vores bindevæv, som bl.a. binder fugt. Med alderen mister vores hud og bindevæv sin fylde og elasticiteten og niveauet af hyaluronsyre falder. Derfor ældes huden ved at blive mere slap, tør, fureret og rynket. Med filler kan hudens fylde og fugtbalance genskabes. 

Laserbehandling. Ved hjælp af laserenergi, kan huden stimuleres til ny kollagenproduktion, hvilket fører til en forbedring af hudens struktur og en reduktion af fine linjer og rynker. Huden vil efter en laserbehandling fremstå med en fornyet og mere ungdommelig glød.

Behandling med Microneedling/SkinPen. Ved at skabe små, kontrollerede mikroskopiske huller i huden stimuleres kroppens naturlige helingsproces og nydannelse af kollagen sættes igang. Det fører til en forbedring af hudens tekstur, en fornyet glød og en reduktion af fine linjer og rynker.

Kemisk peeling. En kemisk peeling er, som navnet indikerer, en kemisk opløsning af bl.a. frugtsyre som påføres huden for at eksfoliere/fjerne det øverste lag af døde hudceller. Ved at eksfoliere/fjerne døde hudceller, kan hudens tekstur forbedres og fine linjer og overfladiske rynker reduceres således.

Medicinske hudplejeprodukter fra bl.a. ZO Skin Health. Ved daglig brug af hudplejeprodukter indeholdende ingredienser som retinoider, peptider og antioxidanter kan dissse hjælpe med at reducere forekomsten af rynker ved at stimulere kollagenproduktionen og forbedre hudens tekstur. Derudover er en høj solbeskyttelse med SPF 30-50 altid et must til at forebygge den skadelige nedbrydelse af de kollagenefibre fra solens UV stråler, der bl.a. skaber grov hud og rynker. 

Mediskin klinikken

Rynkebehandling i trygge rammer i Kolding

Hvordan foregår en rynkebehandling?

Forud for en behandling på klinikken, skal du til en gratis forundersøgelse hos vores kosmetiske sygeplejerske eller klinikansvarlige læge. Her gennemgår vi sammen med dig dine ønsker og tanker, og vi vil ud fra dit udgangspunkt vurdere hvilke behandlingsmuligheder der vil være bedst egnet til dig. Du vil ved forundersøgelsen modtage skriftlig og mundtlig information omkring behandlingen og sammen skræddersyer vi en behandlingsplan for dig, der journalføres.

Ved alle injektionsbehandlinger, skal der fra selve forundersøgelsen til behandlingen må udføres, gå minimum 48 timer, som er betænkningtid. Dette er lovpligtigt, da behandlinger med injektioner er underlagt bekendtgørelsen om kosmetisk behandling.

Når du møder op til selve behandlingen, opsummerer vi sammen den plan vi ved forundersøgelsen har lagt og afklarer eventuelle spørgsmål inden vi går igang.

De fleste rynkebehandlinger tager typisk mellem 15-45 min alt afhængig af hvilken behandling du skal have foretaget. 

Vi er specialister i naturlige resultater

Er du ny kunde hos MediSkin anbefaler vi, at du bestiller tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse.
Her gennemgår vi dine ønsker og behov hos vores erfarne kosmetiske sygeplejerske og klinikansvarlige læge. 

Behandlingsforløbet

1.

Forundersøgelse

Gratis forundersøgelse hos kosmetisk sygeplejerske og læge.

2.

Ventetid

Ved injektionsbehandlinger:
48 timers betænkningstid før behandlingen kan foretages.

3.

Behandling

Behandlingen udføres.

4.

Kontrol

Eventuel touch up og kontrol efter 14 dage.

Vi kan udviske tidens tegn og samtidig bevare et smukt og naturligt ansigtsudtryk.