Rynkebehandling

Rynkebehandling er den mest udbredte kosmetiske behandling i verden til behandling af mimiske rynker. Med rynkebehandling kan vi udviske tidens tegn og samtidig bevare et smukt og naturligt ansigtsudtryk.

Nedenfor kan du se de mest populære rynkebehandlinger, men mulighederne er mange.
Er du ny kunde hos MediSkin anbefaler vi, at du bestiller tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Her gennemgår vi dine ønsker og behov hos vores erfarne kosmetiske sygeplejerske og klinikansvarlige læge. 

Populære rynkebehandlinger

Rynkebehandling

Rynkebehandling

Rynker kan bidrage til, at dit udseende afspejler en mere træt og trist version af dig, end den du egentlig føler indeni. Vi kan behandle bekymringsrynker, smilerynker og panderynker. Her afslappes de mimiske muskler let, så du stadig bevarer dit naturlige udtryk, og rynkerne vil over tid udviskes.

Priser fra
1800 kr.
gummy smile

Gummysmile

Viser du meget tandkød når du smiler, kan dette nemt reduceres. Her behandles overlæbens eleverende muskler, hvorved disse afslappes let, således at din overlæbe ikke løftes så højt, når du smiler.

Pris
750 kr.
nedadgående mundvige

Kæbemuskel (masseter)

Har du et bredt og firkantet ansigt, og ønsker du i stedet en smallere og mere nedtonet kæbe? Ved hjælp af behandling i kæbemusklen (masseter) kan de store tyggemuskler afslappes, således at området synes smallere over nogle uger. Derved opnåes et mere slankt og feminint udtryk i og omkring underansigtet.

Pris
2700 kr.

Hvad anvendes rynkebehandling til?

Rynkebehandling gør brug af et lægemiddel, der i den kosmetiske verden anvendes til behandling af mimiske rynker, løft og feminisering af underansigtet samt reduktion af tandkødssmil. Det kan desuden også anvendes til behandling af øget svedtendens (hyperhidrose). 

rynkebehandling mand

Vi kan behandle:

Hvordan virker rynkebehandling?

Behandlingen virker ved at hæmme impulsoverførslen mellem nerve og muskel. Således afslappes musklen og den ovenliggende hud vil dermed få ro til at udglattes og minimere de statiske rynker.

Hvornår virker behandlingen, og hvor lang tid holder det?

Begyndende effekt af behandlingen indtræffer efter 2-4 dage. Den maksimale effekt opnåes først efter 2-3 uger, hvorved resultatet af behandlingen kan ses. Hos MediSkin tilbydes du altid en kontrol for at sikre et optimalt og fuldt tilfredsstillende resultat. 

Holdbarheden på en behandling varierer typisk mellem 3-6 måneder afhængig af område samt tidligere antal vedligeholdende behandlinger.

Studier peger nemlig på, at effekten af behandlingen forlænges med vedligeholdende behandlinger og dermed også et langvarligt resultat. Vedligeholdende behandlinger anbefales ca. hver 3-6. måned.

Hvorfor opstår mimiske rynker?

Mimiske rynker opstår når vores ansigtsmuskler trækker  sig sammen fx mellem brynene i den såkaldte bekymringsrynke. Når huden foldes i samme bevægelse gennem lang tid, skabes en bindevævsskade og en statisk rynke opstår.

rynkebehandlinger
Behandlingsforløbet

1.

Forundersøgelse

Gratis forundersøgelse hos kosmetisk sygeplejerske og læge.

2.

Ventetid

48 timers betænkningstid før behandlingen kan foretages.

3.

Behandling

Behandlingen udføres.

4.

Kontrol

Eventuel touch up og kontrol efter 14 dage.

Information og samtykke

Når du booker tid til en gratis forundersøgelse til behandling, vil du modtage en PDF-fil på mail. Heri er den skriftlige information omkring behandlingen vedhæftet. Du bedes inden forundersøgelsen gerne have læst denne. Du skal ligeledes modtage mundtlig information ved forundersøgelsen hos vores kosmetiske sygeplejerske og klinikansvarlige læge. Du er her velkommen til at medbringe en bisidder. Efter den mundtlige information skal der gå minimum 48 timer fra denne er givet, til at behandlingen kan udføres. Behandlingen udføres først efter du har givet dit endelige samtykke.

Vi kan udviske tidens tegn og samtidig bevare et smukt og naturligt ansigtsudtryk.

Hjemmesiden bruger cookies til at forbedre din oplevelse, til at måle trafik og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du hjemmesidens brug af cookies.  Læs mere