Mediskin logo

ZO stimulation peel

ZO Skin Health er en medicinsk hudplejeserie udviklet af den amerikanske dermatolog Dr. Zein Obagi, der igennem de sidste 50 år har forsket for at opnå de bedste resultater inden for hudforyngelse og opretholdelsen af en sund hud. Han anses derfor for at være en af verdens førende autoriteter indenfor hud og generel hudforyngende behandling.

ZO Skin Health har udover hudplejeprodukter også udviklet deres helt egen unikke Signature Stimulation Peel som kun udføres på autoriserede klinikker, bl.a. her hos MediSkin.

ZO Skin Health Baggrund

ZO Skin Health forhandles udelukkende på udvalgte klinikker, hvor der er tilknyttet en hudlæge, plastikkirurg eller sygeplejerske med uddannelse og certificering i kosmetisk dermatologi.

Forud for køb af produkter eller behandling med ZO Skin Health skal du konsulteres, hvor der laves en grundig gennemgang af din hud og din huds tilstand, hvorefter et hudplejeprogram skræddersyes til dig. Dette skyldes, at produkterne indeholder medicinske koncentrationer af aktive ingredienser, som kræver grundig analyse af huden og vejledning om anvendelse.

Hos ZO Skin Health har man en klar definition på hvad en sund hud er og er principperne for at opnå og opretholde en sund hud er ligeledes det der driver hele udviklingen af ZO Skin Health.

Hos ZO Skin Health arbejder man med en helhedsorienteret tilgang til hudforyngelse og opretholdelsen af en sund hud livet igennem. Principperne fokuserer meget på at og optimere hudens egne cellefunktioner samt bekæmpe sensitivitet og eliminere betændelsestilstande (inflammation).

Definitionen på en sund hud er ifølge ZO Skin Health en hud der er;

  • Blød
  • Hydreret
  • Fast og stram
  • Ensartet og jævn i pigmenteringen
  • Modstandsdygtig og fri for sygdomme
Behandling med ansigtsmaske
ZO Skin Health peeling serie

ZO Signature Stimulation Peel

Priser fra

1100 kr.

Hvad er ZO Signature Stimulation Peel?

ZO Signature Stimulation Peel er en klinikbehandling, der med en kombination af AHA-syrer: Mælkesyre, citrosyre, glykolsyre eller mandelsyre og efterfølgende aktive sera, som arbejder på at penetrere ned i de dybere hudlag og understøtte cellefornyelsen. ZO Signature Stimulation Peel er med til at skabe en sund og velnæret hud ud fra ZO Skin Healths definition.

Hvordan foregår ZO Signature Stimulation Peel?

Forud for behandlingen vil en grundig hudanalyse foretages, hvor din huds type og tilstand bestemmes. Behandlingen vil tage udgangspunkt i din huds specifikke behov på dagen, hvor dit hjemmeplejeregime vil tage udgangspunkt i din huds behov på lang sigt.

STEP 1

Først rengøres huden grundigt med et renseprodukt tilpasset din hudtype. Herefter eksfolieres huden mekanisk, med en scrub bestående af fine magnesiumkrystaller, som fjerner døde hudceller.

ZO Skin Health kalder dette step; Getting Skin Ready, hvor huden bliver forberedt til yderligere behandling – lidt som du måske kender det fra din daglige ZO Skin Health hudplejerutine.

STEP 2

Efter afrensning, skal huden preepes. Her påføres ZO Peel Prep som fjerner alt overfladefedt på huden, da peelingen arbejder mest effektivt på en fedtfri hud. Herefter bliver stimulation peel påført, som efter endt virketid bliver neutraliseret. I denne aktive fase kan der mærkes en varme og prikkende fornemmelse i huden.

STEP 3

Da huden bliver reaktiv og varm af stimulation peel, beroliges, lindres og fugtes huden i tredje step. Huden bliver påført en maske som du efterfølgende ligger med i ca. 10-15 min.

STEP 4

I fjerde og sidste step bliver huden gjort kar til igen at komme ud i vejr, vind og sol.

Huden bliver påført Daily Power Defense, der støtter hudens DNA reparation og styrker barrierefunktionen. Dernæst bliver Growth Factor Serum påført, som indeholder vævs- og vækstfremmende faktorer, som styrker hudens nydannelse af hyaluronsyre, collagen og elastin. Til slut påføres huden solfaktor indeholdende SPF 50 for optimal beskyttelse.

Efter behandlingen

Efter endt behandling vil du blive vejledt i, hvordan du på egen hånd kan optimere din daglige hudplejerutine og hvad du især skal holde fokus på, for at forbedre og opretholde en sund hud.

Hvordan virker ZO Signature Stimulation Peel?

ZO Signature Stimulation Peel skaber en blød hud ved at eksfoliere døde hudceller og efterfølgende gøre hudens øverste hudlag (stratum corneum) mere kompakt. Dermed styrkes hudbarrieren og huden bliver mere modstandsdygtig for ydre påvirkninger af skadelige stoffer og lys-stråler. Fastheden i huden forbedres ved at stimulere hudens produktion af de kollagene fibre samt elastin. Melaninproduktionen (hudens pigment/farve) stabiliseres, således at hudtonen bliver mere jævn og ensartet og hyperpigmenteringer minimeres. ZO Signature Stimulation Peel behandler og forbedrer desuden specifikke hudtilstande såsom aldrende hud, tør og dehydreret hud, fedtet og uren hud

Under behandlingen tilføres huden antiinflammatoriske ingredienser som virker beroligende og hæmmer betændelsestilstande og gør derfor an aktiv indsats for at bekæmpe og lindre sygdom og inflammation, så som acne og rosacea.

Hvor ofte skal ZO Signature Stimulation Peel foretages?

Vi anbefaler et behandlingsforløb af 3-5 peels med ca. 2-4 ugers interval, for at understøtte hudens regenerering og cellefornyelse.

Vedligehold vil typisk være hver 6.-12. uge eller efter behov. Dette skyldes at fra en keratinocyt (hudcelle) fødes til den afstødes fra huden, går der mellem 1,5-3 måneder (ca. 6 uger for yngre hud og op mod 12 uger for ældre hud) og derfor vil en peel være gavnligt i dette tidsinterval for at understøtte cellefornyelsen og holde hudens glød og spændstighed vedlige.

Resultat

Huden vil efter endt behandling fremstå gennemfugtet med en fornyet glød. 

Langt de bedste resultater opnås ved en kombination af en god daglig hudplejerutine og klinikbehandling med jævne mellemrum.

ZO Skin Healt Signature Stimulation Peel kan sagtens laves som en enkeltstående ”velvære” behandling og dermed give dig en umiddelbar oplevelse af fornyet glød, blød og velhydreret hud.

Vi anbefaler dog oftest min. 3x peel for at opnå et længerevarende resultat, særligt hvis du har specifikke hudproblematikker.

Huden er et levende væv som tilpasses og påvirkes af mange forskellige faktorer så som; genetik, stofskifte, hormoner, søvn, stress samt miljøpåvirkninger herunder; sol, rygning, kost, væskeindtag, skidt, snavs og bakterier fra bl.a. fingre/hænder, mobiltelefoner og sengetøj – derfor kan der også være flere faktorer som skal tænkes ind, når man ønsker at forbedre og opretholde en sund hud. Tålmodighed og vedholdenhed er vigtige nøgleord, på vejen dertil.

ZO Daily Skincare Program KIT

Hjemmesiden bruger cookies til at forbedre din oplevelse, til at måle trafik og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du hjemmesidens brug af cookies.  Læs mere