Mediskin logo

Botox behandling

Botulinum toxin type a

Botox er den mest udbredte kosmetiske behandling i verden til behandling af mimiske rynker. Med botox kan vi udviske tidens tegn og samtidig bevare et smukt og naturligt ansigtsudtryk.

Udover at botox medicinsk anvendes til behandling af spasmer, migræne og øget svedtendens, så er botox også yderst effektivt til behandling af rynker, tandkødssmil samt løft og feminisering af underansigtet. Hos MediSkin arbejder vi altid med udgangspunkt i less is more og er specialister i naturlig rynkebehandling med botox

Behandling af rynker i panden og mellem bryn

Botoxbehandling

Priser fra

500 kr.

Botox med respekt for det naturlige

Rynker opstår med alderen hos de fleste. Hos nogen tidligere end hos andre, da genetik, livsstil og måden vi har passet på vores hud også spiller en rolle for udviklingen af rynkerne. Rynker kan vidne om et levet liv, hvor der har været masser af grin og smil. Rynker kan også signalere visdom og give ansigtet charme og karakter. I disse tilfælde bør man værne om at bibeholde lige netop disse karakteristiske træk. I andre tilfælde kan rynker også skabe et surt, træt eller trist udtryk uden at det egentlig afspejler den følelse man har indeni. 

Hos MediSkin har vi gennem mange år specialiseret os i behandlinger med botox med fokus på naturlige resultater. Mange af vores kunder er ikke nødvendigvis aldersforskrækket, men vil derimod bare gerne være den bedste udgave af sig selv. Måske uden en bekymringsrynke, nedadvendte mundviger eller et tandkødssmil. Med den rette ekspertise er det muligt at få behandlinger med botox uden at ende med et behandlet look, men blot som en friskere, gladere eller mere veloplagt udgave af sig selv. Hos MediSkin er en vellykket kosmetisk behandling den som ingen nødvendigvis opdager, men som du selv hver dag glædes over. 

Hvad er botox?

Botox eller botulinum toksin type A  er et lægemiddel, der i den kosmetiske verden anvendes til behandling af mimiske rynker, løft og feminisering af underansigtet samt reduktion af tandkødssmil. Botox kan desuden også anvendes til behandling af øget svedtendens (hyperhidrose). 

Hvordan virker botox?

Botox virker ved at hæmme impulsoverførslen mellem nerve og muskel. Således afslappes musklen og den ovenliggende hud vil dermed få ro til at udglattes og minimere rynkerne.

Botox kan også anvendes til at hæmme en overaktivitet i nogle bestemt muskelgrupper i underansigtet som bl.a. skaber gummysmile / tandkødssmil , nedadvendte mundviger eller en nubret hage.

rynkebehandling mand

Vi har samlet mere end 15 års erfaring og laver årligt mange tusinde kosmetiske behandlinger

Hvordan foregår en behandling med botox?

Forud for behandling med botox skal du til en gratis forundersøgelse hos vores klinikansvarlige læge. Her gennemgår vi sammen med dig dine ønsker og tanker. Du vil ved forundersøgelsen modtage skriftlig og mundtlig information omkring behandlingen med botox og sammen skræddersyer vi sammen en behandlingsplan for dig, der journalføres.

Fra forundersøgelsen til selve behandlingen med botox skal der gå minimum 48 timer, som er betænkningtid. Dette er lovpligtigt, da behandling med botox / botulinum toxin type A, er underlagt bekendtgørelsen om kosmetisk behandling.

På dagen for behandlingen opsummerer vi sammen den plan vi ved forundersøgelsen har lagt og afklarer eventuelle spørgsmål inden vi går igang med behandlingen.

Selve behandlingen med botox tager typisk 15-20 min alt afhængig af hvor mange området der skal behandles. Botoxen bliver lagt under huden med en lille tynd nål og efter behandlingen vil der kunne ses små buler hvor produktet er lagt ind – de forsvinder helt af sig selv i løbet af 10-30 minutter. Smerteniveauet ved behandlingen er meget mildt og kan sammenlignes med et lille bi-stik. Hos MediSkin er vi specialister i behandling med botox og har stor erfaring med at skabe naturlige resultater, således at du stadig bevarer et naturligt udtryk.

Der kan i sjældne tilfælde ved behandling med botox opleves hævelse, rødme samt små blå mærker efter behandlingen, som i løbet af få dage vil  forsvinde.

Mediskin klinikken

Botoxbehandling i trygge rammer i Kolding

Botox kan bl.a. anvendes til

Hvornår virker botox?

Begyndende effekt af behandlingen indtræffer efter 2-4 dage. Den maksimale effekt opnåes først efter 2-3 uger, hvorved resultatet af behandlingen kan ses. Hos MediSkin tilbydes du altid en kontrol for at sikre et optimalt og fuldt tilfredsstillende resultat. 

Hvor lang tid holder botox?

Holdbarheden på en behandling med botox varierer typisk mellem 3-6 måneder afhængig af område samt tidligere antal vedligeholdende behandlinger.

Studier peger nemlig på, at effekten af botox forlænges med vedligeholdende behandlinger og dermed også et langvarligt resultat. Vedligeholdende behandlinger anbefales ca. hver 3-6. måned.

Vi er specialister i naturlige resultater med botox

Nedenfor kan du se nogle af de mest populære behandlinger med botox, men mulighederne er mange.
Er du ny kunde hos MediSkin anbefaler vi, at du bestiller tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Her gennemgår vi dine ønsker og behov hos vores erfarne kosmetiske sygeplejerske og klinikansvarlige læge. 

Populære behandlinger med botox

Behandling af lipflip

Lipflip

En overaktiv læbemuskel kan føre til at overlæben nærmest forsvinder ind under sig selv når du smiler. Det kaldes rullesmil. Med botox kan vi afslappe læbemusklen let og derved skabe en mere synlig overlæbe med et lipflip.

Pris

500 kr.

Behandling af rynker i panden og mellem bryn

Rynkebehandling

Rynker kan bidrage til, at dit udseende afspejler en mere træt og trist version af dig, end den du egentlig føler indeni. Med botox kan vi fx behandle bekymringsrynker, smilerynker og panderynker. Her afslappes de mimiske muskler let, så du stadig bevarer dit naturlige udtryk, og rynkerne vil over tid udviskes.
Priser fra
1800 kr.
Behandling af gummysmile

Gummysmile

Viser du meget tandkød når du smiler, kan dette nemt reduceres ved hjælp botox. Her lægges en lille mængde botox i overlæbens eleverende muskler, hvorved disse afslappes let, således at din overlæbe ikke løftes så højt, når du smiler.

Pris
750 kr.

Botox kan udviske tidens tegn og samtidig bevare et smukt og naturligt ansigtsudtryk med rette ekspertise.

Behandlingsforløbet

1.

Forundersøgelse

Gratis lovpligtig forundersøgelse hos kosmetisk sygeplejerske og læge.

2.

Ventetid

48 timers betænkningstid før behandlingen kan foretages.

3.

Behandling

Behandlingen udføres.

4.

Kontrol

Eventuel touch up og kontrol efter 14 dage.

Information og samtykke

Når du booker tid til en gratis forundersøgelse til botox, vil du modtage en PDF-fil på mail. Heri er den skriftlige information omkring behandlingen vedhæftet. Du bedes inden forundersøgelsen gerne have læst denne. Du skal ligeledes modtage mundtlig information ved forundersøgelsen hos vores kosmetiske sygeplejerske og klinikansvarlige læge. Du er her velkommen til at medbringe en bisidder. Efter den mundtlige information skal der gå minimum 48 timer fra denne er givet, til at behandlingen kan udføres. Behandlingen udføres først efter du har givet dit endelige samtykke.

Hjemmesiden bruger cookies til at forbedre din oplevelse, til at måle trafik og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du hjemmesidens brug af cookies.  Læs mere