Mediskin logo

Kvalitet og sikkerhed er vigtige elementer i vores behandlinger

Vi anvender altid de mest veldokumenterede produkter på markedet og holder os løbende ajour med branchens nyeste viden.

Galbella botoxbehandling

Botox

Botox er den mest udbredte kosmetiske behandling i verden til behandling af mimiske rynker. Med Botox kan vi udviske tidens tegn og samtidig bevare et smukt og naturligt ansigtsudtryk.
Når vi behandler med Botox, hæmmes nerveimpulsen til de mimiske muskler, så de afslappes, huden glattes ud, og de uønskede rynker mindskes.

Restylane/Filler

Restylane/filler består af et naturligt fyldstof, hyaluronsyre og vand, som din hud allerede indeholder.
Når vi ældes mister ansigtet og huden sin fylde, og elasticiteten samt niveauet af hyaluronsyre falder. Ved hjælp af Restylane/filler kan vi opbygge og genskabe hudens naturlige volume samt reducere tørhed, fine linjer og furer.

MediSkin injektioner
karudvidelser på ben

Mikrosklerosering af kar på ben

Med alderen kan karudvidelser på benene opstå. For de flestes vedkommende er disse karudvidelser genetisk disponeret og kan bl.a. opstå på baggrund af stor belastning på venesystemet. Mange oplever at karudvidelser deputerer i forbindelse graviditet, årebetændelse, ved overvægt eller meget stående/gående arbejde. Med mikrosklerosering kan disse karudvidelser permanent fjernes. 

IPL/Laser

IPL står for Intens Pulserende Lys og er en laserteknologi, som anvender et bredspektret lys med forskellige bølgelængder. IPL’ens lys indstilles til at behandle farveforskelle i huden, og kan bl.a. indstilles til at behandle mørke uønskede hårkarsprægninger og rødme i ansigt og på bryst samt pigmenteringer og uens hudtone.

Hos MediSkin anvender vi Nordlys IPL-system, som er blandt de allermest effektive og sikre apparater der findes på verdensplan. 

laserbehandling IPL
ZO Ki Stimulator Peel reflection

Kemisk Peeling

ZO Signature Stimulation Peel er en klinikbehandling, der med en kombination af AHA-syrer: Mælkesyre, citrosyre, glykolsyre eller mandelsyre og efterfølgende aktive sera, som arbejder på at penetrere ned i de dybere hudlag og understøtte cellefornyelsen. ZO Signature Stimulation Peel er med til at skabe en sund og velnæret hud ud fra ZO Skin Healths definition.

Microneedling (SkinPen®)

Microneedling er en hudforyngende behandling, der ved hjælp af ultra tynde nåle, laver små kontrollerede skader i huden, som efterfølgende stimulerer hudens helingsproces. Behandlingen er hudforyngende og meget velegnet til behandling af ar, grov hudstruktur, forstørrede porer, strækmærker, rynker og fine linjer samt solskader og pigmentpletter herunder også melasma. Microneedling (SkinPen®) kan anvendes på alle hudtyper året rundt.

SkinPen
favicon

Er du ny kunde hos MediSkin anbefaler vi, at du bestiller tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Her gennemgår vi dine ønsker og behov hos en af vores erfarne kosmetiske sygeplejersker.

Hjemmesiden bruger cookies til at forbedre din oplevelse, til at måle trafik og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du hjemmesidens brug af cookies.  Læs mere