Kvalitet og sikkerhed er vigtige elementer i vores behandlinger

Vi anvender altid de mest veldokumenterede produkter på markedet og holder os løbende ajour med branchens nyeste viden.

Galbella botoxbehandling

Botox

Botox er den mest udbredte kosmetiske behandling i verden til behandling af mimiske rynker. Med Botox kan vi udviske tidens tegn og samtidig bevare et smukt og naturligt ansigtsudtryk.
Når vi behandler med Botox, hæmmes nerveimpulsen til de mimiske muskler, så de afslappes, huden glattes ud, og de uønskede rynker mindskes.

Restylane/Filler

Restylane/filler består af et naturligt fyldstof, hyaluronsyre og vand, som din hud allerede indeholder.
Når vi ældes mister ansigtet og huden sin fylde, og elasticiteten samt niveauet af hyaluronsyre falder. Ved hjælp af Restylane/filler kan vi opbygge og genskabe hudens naturlige volume samt reducere tørhed, fine linjer og furer.

laserbehandling IPL

IPL/Laser

IPL står for Intens Pulserende Lys og er en laserteknologi, som anvender et bredspektret lys med forskellige bølgelængder. IPL’ens lys indstilles til at behandle farveforskelle i huden, og kan bl.a. indstilles til at behandle mørke uønskede hår, karudvidelser i ansigt og på bryst samt ujævn hudtone og solskader.

Hos MediSkin anvender vi Ellipse Nordlys IPL-system, som oprindelig er danskudviklet. Nordlys Ellipse har eksisteret på markedet siden 1990’erne og er er blandt de allermest effektive og sikre apparater der findes. 

Mikrosklerosering af kar på ben

Med alderen kan karudvidelser på benene opstå. For de flestes vedkommende er disse karudvidelser genetisk disponeret og kan bl.a. opstå på baggrund af stor belastning på venesystemet. Mange oplever at karudvidelser deputerer i forbindelse graviditet, årebetændelse, ved overvægt eller meget stående/gående arbejde. Med mikrosklerosering kan disse karudvidelser permanent fjernes. 

karudvidelser på ben

Hjemmesiden bruger cookies til at forbedre din oplevelse, til at måle trafik og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du hjemmesidens brug af cookies.  Læs mere