Mediskin logo

ZO Balancing Cleansing Emulsion, 200 ml

545,00 kr.

 

ZO Skin Health Produktregime: “Getting Skin Ready” – Renseprodukt

Mængde: 200 ml / 6.7 Fl. Oz.

Hudtype: Sensitiv

En rens som klinisk bevist understøtter hudbarrieren og efterlader den sensitive hud beroliget. Parfume- og sulfatfri sæbe som er udviklet til den sensitive hud og til brug efter kosmetiske behandlinger hvor huden er under opheling.

Anvendelse
Påfør på TØR hud morgen og aften. Massér produktet rundt i ansigtet og omkring øjnene i cirka et minut. Påfør først vand efter at rensen er blevet masseret i ansigtet. I kontakt med vand omdannes rensen til en mælkeagtig konsistens, der er let at skylle af. Rens grundigt. Gelkonsistensen emulgerer ved hudkontakt og opløser makeup + urenheder.

Fordele
For at sikre grundig fjernelse af tung makeup på normal hud, kan Balancing Cleansing Emulsion også bruges som en ”for-rens” – efterfulgt af en anden ZO® rens: Gentle Cleanser, Exfoliating Cleanser eller Hydrating Cleanser.

For bedste resultat – følg resten af Getting Skin Ready® rutinen bestående af skrub og pads/toner inden øvrige produkter påføres.

Nøgleingredienser
• Sukkerafledte emulgatorer (sucrose laurate, sucrose stearat, sucrose palmetat): Et meget skånsomt, ikke-skummende renseprodukt, der fjerner olie og urenheder uden at beskadige hudbarrieren.
• Bisabolol og havre kerne ekstrakt: Beroligende egenskaber
• Blødgøringsmidler: (caprylic/capric triglycerid, ethylhexyl palmetat): Plejer og understøtter en sund barrierefunktion

Vægt 0,499 kg

Du kunne også være interesseret i...

 • ZO Calming Toner 180 ml
  Getting Skin Ready

  ZO Calming Toner, 180 ml

  525,00 kr. Tilføj til kurv
 • ZO Exfoliating Polish 65 g
  Getting Skin Ready

  ZO Exfoliating Polish, 65 g

  725,00 kr. Tilføj til kurv

Hjemmesiden bruger cookies til at forbedre din oplevelse, til at måle trafik og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du hjemmesidens brug af cookies.  Læs mere